Forum programma najaar 2019

Programma najaar 2019   14-16.00 uur  Boerke Mutsaers  € 5,- leden; € 6,50 niet-leden; Vijverzaal

vrijdag 22 nov  
Tibor Fijnaut, Inspecteur van politieDrugs, drugsbestrijding en criminaliteit.
De provincie Noord Brabant komt steeds meer bekend te staan als een provincie waar de drugscriminaliteit welig tiert. Dit heeft grote consequenties voor onze leefomgeving, denk hierbij aan zwart geld en mogelijk corruptie. Maar ook aan ondermijning van de rechtstaat, dumping van afvalstoffen, vervuiling van het oppervlakte water en mogelijke andere gevolgen.
De Heer Tibor Fijnaut, inspecteur van politie gaat ons uit hoofde van zijn functie deze middag bijpraten over deze materie.

De Heer Fijnaut  is  46 jaar en geboren Tilburger. Na de middelbare school solliciteerde hij bij de politie als 3e generatie. Hij werkte 16 jaar bij de recherche in Amersfoort, Utrecht, Breda en als laatste in Tilburg op zwaardere vormen van criminaliteit.
In 2015 rondde hij de masteropleiding tot rechtskundige af en in 2017 de Masteropleiding Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Sinds Maart 2019 is hij gedetacheerd bij de Taskforce Brabant Zeeland  en werkzaam als programmamanager ondermijning voor het District Hart van Brabant
De commissie Forum hoopt velen van u te kunnen verwelkomen

vrijdag 13 dec  

Rob Lanfermijer, architect: Architectuur en de totstandkoming van bouwkundige projecten
Zie ook inlichtingen, plaats en tijd etc.:
https://www.sedvitae.nl/activiteiten/forum/